20/05/2024
Champions League | Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 - 00:06

Και στο τέλος κερδίζει η Ρεάλ

Με δύο γκολ του Χοσέλου στο 88' και στο 90'+1 οι Μαδριλένοι σόκαραν την Μπάγερν Μονάχου και πέρασαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Αυτά τα πράγματα μόνο εκείνη μπορεί να τα κάνει! Στη διοργάνωση που σηκώνει τη μία κούπα μετά την άλλη και αποτελεί φόβητρο για τους πάντες, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ξανά πως είναι ικανή για τα πάντα.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλές απίθανες ανατροπές και το βράδυ της Τετάρτης (9/5) πραγματοποίησε μία ακόμη. Ξέρανε την Μπάγερν Μονάχου και έβγαλε εισιτήρια για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας με 2-1.

Μετά το 2-2 του Μονάχου και ενώ είχε αρκετές φάσεις για να προηγηθεί, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τα έφερε όλα τούμπα στο φινάλε. Έτσι στο «Γουέμπλεϊ» θα είναι εκείνη που θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ την 1 Ιουνίου.

Αποφασισμένη να βρει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στο ματς η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία άγγιξε το 1-0 στο 13'. Ο Βινίσιους είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Ροντρίγκο.

Οι δύο Βραζιλιάνοι δημιουργούσαν προβλήματα σε αντίθεση με τον Μπέλινγχαμ που έμοιαζε έξω από τα νερά του. Ωστόσο, η Μπάγερν άντεχε στην πίεση. Μπορεί να έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του ματς έχοντας παθητικό ρόλο, αλλά εκείνη έβαλε τελικά το πρώτο γκολ.

Σε μία εξαιρετική αντεπίθεση ο Ντέιβις νίκησε τον Ρούντιγκερ και με τρομερό σουτ έκανε το 0-1 στο 68'. Κάπου εκεί μπήκε ο Μόντριτς και ο Τούχελ απάντησε με τον Κίμ γυρνώντας την άμυνά του σε τριάδα.

Λίγο νωρίτερα ο Νόιερ είχε πραγματοποιήσει μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Βινίσιους και Ροντρίγκο. Ωστόσο, από ήρωας έγινε μοιραίος ο Γερμανός στο 88'. Με τους Μαδριλένους να πιέζουν ασφυκτικά και να πυροβολούν από παντού ο Νόιερ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του στο σουτ του Βινίσιους και ο Χοσέλου ισοφάρισε. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 από κοντά μετά το γύρισμα του Ρούντιγκερ και ακολούθησε χαμός!

Στις καθυστερήσεις η Μπάγερν έψαξε την ισοφάριση. Υπήρξε αι μία φάση που ο Ντε Λιχτ σκόραρε, αλλά ακριβώς πριν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή για οφσάιντ. Θα μπορούσε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί και να φανεί στο VAR ποιος είχε δίκιο. Αυτό το σφύριγμα εξαγρίωσε τους Βαυαρούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερη φορά στη Μαδρίτη. Έτσι η σεζόν για εκείνους κλείνει δίχως τίτλο.

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70' Καμαβινγκά), Κρόος (69' Μόντριτς), Βαλβέρδε (81' Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (90+10' Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81' Χοσέλου), Βινίσιους.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (78' Κιμ), Μουσιάλα (85' Μίλερ), Γκνάμπρι (27' Ντέιβις), Κέιν (85' Τσούπο-Μότινγκ).

Μοιραστείτε το: