22/10/2021
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 - 19:02

Πίτι: «Να βοηθήσω τη Λαμία να μεγαλώσει κι άλλο...»

Πρόκληση η θέση του τεχνικού διευθυντή, είπε ο Ισπανός

Από το πόστο του τεχνικού διευθυντή βοηθά πλέον τη Λαμία ο Πίτι, που σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια νέα πρόκληση.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Ισπανός παλαίμαχος άσος είπε αρχικά: «Η Λαμία είναι μια ομάδα που αγαπώ και σέβομαι πολύ. Από τη στιγμή που ήρθα στην πόλη, ο κόσμος με αγάπησε και θα προσπαθήσω να το ανταποδώσω. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και μπαίνω σε αυτή τη μάχη με μεγάλο ενθουσιασμό, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει κι άλλο.

Στόχος μου είναι να δω πολύ ποδόσφαιρο. Να βρω καλούς και νέους παίκτες που θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός Ευρώπης θέλουν να έρθουν εδώ και να παίξουν σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Θα ψάξουμε νέους ποδοσφαιριστές που θα έχουν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα ενσωματωθεί στο δικό μας, ώστε να βγούμε και οι δύο πλευρές κερδισμένες. Να μπορούν μετά τη Λαμία να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία των Φθιωτών στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε: «Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και μας έλειψε η τύχη, αλλά έχουμε τον χρόνο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να μην κινδυνέψουμε».

Να είμαστε μια οικογένεια, όπως την πρώτη σεζόν που ήρθα. Είχαμε μικρό ρόστερ, αλλά ήμασταν οικογένεια. Είμαστε μια μικρή πόλη και δεν μπορούμε να είμαστε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, για αυτό θα πρέπει να είμαστε μονιασμένοι. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να μαζεύουμε βαθμούς. Κάθε χρονιά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και ο στόχος είναι να είμαστε δεμένοι, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την παραμονή όλοι μαζί».

Επίσης, δήλωσε:

Για τη σχέση του με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον κ. Πανουργιά. Με έχει βοηθήσει πολύ. Κάθε μέρα βλέπω καινούργια και ωραία πράγματα στο προπονητικό κέντρο και το γυμναστήριο. Πράγμα που αποδεικνύει πως η ομάδα μεγαλώνει. Όπως και εγώ, θέλει να βοηθήσει την ομάδα όσο γίνεται. Είναι από τους λίγους προέδρους που αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα τους».

Για την αγάπη που του έχει ο κόσμος της Λαμίας: «Η Λαμία είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για εμένα. Ο κόσμος από την πρώτη ημέρα με στήριξε, ακόμα και σημαίες της Ισπανίας είχαν στο γήπεδο. Αγαπώ αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω να μεγαλώσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευστοχία στις επιλογές μου».

Μοιραστείτε το: