05/12/2021
ΗΡΑΚΛΗΣ | Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 - 21:04

Ηρακλής: Έβαλε λεφτά ο Τομ Παπαδόπουλος και θα βάλει και άλλα

Το «ευχαριστώ» του Ευγενίου στον ομογενή επιχειρηματία

Επί ημερών Τομ Παπαδόπουλου στη διοίκηση ο Ηρακλής... βυθίστηκε για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, αλλά ο ομογενής επιχειρηματίας φαίνεται ότι θέλει να ρεφάρει.

Την Κυριακή (10/10), λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» ενημέρωσαν ότι ο άλλοτε μεγαλομέτοχος έκανε πράξη την υπόσχεσή του να βοηθήσει οικονομικά την τωρινή διοίκηση, της οποίας ηγείται ο Στράτος Ευγενίου, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα βάλει και άλλα λεφτά.

Έτσι, ο νυν μεγαλομέτοχος ευχαρίστησε τον Παπαδόπουλο, που μένει να φανεί αν θα επιχειρήσει να επανέλθει στα διοικητικά του «Γηραιού» κάποια στιγμή.

«Ο κ. Στράτος Ευγενίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Τομ Παπαδόπουλο, καθώς τήρησε την υπόσχεσή του και απέστειλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που αφορά χορηγία για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα έδωσε την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό προκειμένου να βοηθήσει την λειτουργία του τμήματος.

Στην ουσία ο κ. Παπαδόπουλος είναι το μεγαλύτερο κομμάτι για την αναγέννηση της ομάδας. Ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του προκειμένου ο Ηρακλής να πετύχει τους στόχους του», αναφέρεται στην ενημέρωση των Θεσσαλονικέων.

Μοιραστείτε το: