05/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 - 18:09

ΕΡΤ σε SL2: Κοινό ποσό για όλους και μπόνους θέσεων για ανταγωνιστικότητα

Στα περσινά επίπεδα το οικονομικό σκέλος ανά έτος, αλλά για κλειστό τριετές * Περιμένει γραπτώς την πρόταση η διοργανώτρια, που κάνει Δ.Σ. τη Δευτέρα (18/10)

Δεν βρήκαν άκρη Σούπερ Λίγκα 2 και ΕΡΤ, αναφορικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (15/10)… Η Δημόσια Τηλεόραση στο οικονομικό σκέλος σκοπεύει να κινηθεί ετησίως στα ίδια επίπεδα (στα 5 εκατ. ευρώ), αλλά το συμβόλαιο με βάση τον αθλητικό νόμο προβλέπεται να είναι κλειστό τριετές. 

Νούμερα, επισήμως, πάντως, δεν ειπώθηκαν και θα κατατεθούν εγγράφως τη Δευτέρα (18/10)… Η ΕΡΤ, ωστόσο, ως προς τα νέα στοιχεία, που προκύπτουν για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, προτείνει να προσφέρει σε όλες τις ομάδες ένα κοινό ποσό και από εκεί και πέρα, θα δίνονται κλιμακωτά χρήματα ως μπόνους θέσεων, προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα…

Η διοργανώτρια για τις τηλεοπτικές εξελίξεις προκήρυξε Διοικητικό Συμβούλιο στις 14.30 της Δευτέρας (18/10) στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» με φυσική παρουσία. Μάλιστα, η ημερήσια διάταξη των θεμάτων, όπως ανακοινώθηκε είναι η ακόλουθη: 

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18.10.21 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την συνάντηση με την ΕΡΤ

2) Αγωνιστικά θέματα

3) Διάφορα θέματα». 

 

Μοιραστείτε το: