30/11/2021
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 - 00:29

Παράσχος: «Πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τον Ιωνικό...»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου είπε ότι δεν άξιζε η ομάδα του να χάσει με 3-0 από την ΑΕΚ

Ούτε κόντρα στην ΑΕΚ κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης ο Ατρόμητος και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος είπε ότι δεν άξιζε η ομάδα του να χάσει με 3-0.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Περιστεριωτών χαρακτήρισε πολύ καθοριστικό το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (23/10) με τον Ιωνικό.

«Το σκορ είναι τέτοιο που δεν μας δίνει πολλά περιθώρια να πούμε κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα, θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, άσχετα αν δεν αποφύγαμε κάποια λάθη. Η γενικότερη εικόνα μας δεν άξιζε το 3-0. Βγήκαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό όταν φτάναμε εκεί και αυτό σίγουρα είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Σίγουρα μας προβληματίζει το αποτέλεσμα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται.

Πάνω απ' όλα χρειάζεται μια νίκη αυτή η ομάδα για να αποβάλλει το άγχος, γιατί παίζουμε με πολύ άγχος. Εμείς χρειαζόμαστε μια νίκη. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βρούμε το καθαρό μυαλό να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα κάνουμε, γιατί θα κάνουμε. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της.

Είναι πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, για εμάς εκείνο το παιχνίδι είναι το παν», δήλωσε ο Παράσχος.

Επίσης, για το ότι ο ο Ατρόμητος δέχθηκε ξανά γκολ μετά το 75', σχολίασε: «Υπάρχει μια ασυνεννοησία εκεί στην άμυνά μας. Όταν έχεις να κάνεις με την ΑΕΚ και τον Αραούχο που εκμεταλλεύεται μια ευκαιρία.

Αν δούμε το δεύτερο γκολ με το πέναλτι, ξεκίνησε από λάθος μας, γιατί δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε. Ομάδες αυτής της ποιότητας εκμεταλλεύονται και το παραμικρό λάθος».

Μοιραστείτε το: