05/12/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 - 17:30

SL2: Λίγα λεφτά η ΕΡΤ και ξανά στον Αυγενάκη…

Πρόταση συνολικά 4,3 εκατ. ευρώ ετησίως για το τηλεοπτικό συμβόλαιο * Χωρίς ουσιαστικές αποφάσεις το Δ.Σ. της Δευτέρας και νέα τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Τρίτης

Το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου συνεχίζει να αγχώνει τη Σούπερ Λίγκα 2, καθώς η ΕΡΤ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει καλά λεφτά.

Έγινε Διοικητικό Συμβούλιο τη Δευτέρα (18/10) και αυτό που προκύπτει είναι ότι η κρατική τηλεόραση προσφέρει συνολικά 4,3 εκατ. ευρώ ετησίως (όσα χρήματα πρόσφερε στη 12άρα SL2, αλλά δια 32 φέτος και ως μπόνους θέσεων το ποσό που είχε δαπανήσει στη Football League), χρήματα που δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τις ομάδες και γι' αυτό τον λόγο θα γίνει νέα συνάντηση την Τρίτη (19/10) στις 16.00 με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα, χωρίς να επιβεβαιώνεται από το υφυπουργείο, διέρρευσε ότι το νέο ραντεβού γίνεται με πρωτοβουλία του ίδιου του υφυπουργού Αθλητισμού κι ενώ μοιραία στο Δ.Σ. δεν πάρθηκαν ουσιαστικές αποφάσεις, αλλά έγινε απλά μια ενημέρωση για το τι έγινε στην πρώτη συνάντηση με τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ.

Για τις 21.00 της Τρίτης, πάντως, ορίστηκε νέο Δ.Σ., μέσω τηλεδιάσκεψης αυτή τη φορά, για να τεθούν επί τάπητος όσα θα έχουν συζητηθεί νωρίτερα με τον Λ. Αυγενάκη και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. 

«Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00 προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις», αναφέρεται στην ενημέρωση της διοργανώτριας.

Μοιραστείτε το: