05/12/2021
ΗΡΑΚΛΗΣ | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 - 23:37

Mανωλάκης: «Χαρούμενος στον Ηρακλή, επιπλέον παίκτης ο κόσμος μας»

Τι είπε για την καθυστέρηση στην έναρξη της Σούπερ Λίγκας 2 ο 22χρονος αριστερός μπακ

Ευχαριστημένος που φορά τη φανέλα του Ηρακλή δήλωσε την Τρίτη (19/10) ο Γιώργος Μανωλάκης.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, μιλώντας στην επίσημη σελίδα των «κυανόλευκων» στο facebook, στάθηκε και στη συμπαράσταση που έχουν εκείνος και οι συμπαίκτες του από τον κόσμο της ομάδας.

«Είναι ένας επιπλέον παίκτης για την ομάδα μας, ειδικότερα όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρας μας. Το έχουμε ήδη ζήσει αυτό και νομίζω ότι θα συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση. Ο κόσμος μας βοηθάει για να φτάνουμε στη νίκη.

Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή, που είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Το κλίμα που υπάρχει είναι εξαιρετικό και αυτό με χαροποιεί περισσότερο, δίνοντάς μου ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσω για το καλό το ομάδας», ανέφερε ο Μιχαλάκης.

Όσον αφορά το ότι δεν έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2, σχολίασε: «Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και θα θέλαμε να ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα. Θα έπρεπε ήδη να είχαμε αγωνιστικούς ρυθμούς και αρκετές αναμετρήσεις στα πόδια μας. Περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον καλύτερο βαθμό.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα αρχή και είναι δύσκολη, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ζήσει τον Ηρακλή. Με όσα μας έχει μεταφέρει ο κόσμος καταλαβαίνουμε πού έχουμε έρθει και πόσο μεγάλες απαιτήσεις υπάρχουν. Για αυτό θα πρέπει να μοχθούμε στις προπονήσεις και να δίνουμε το 100 % για να πετύχουμε. Η νοοτροπία μας είναι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε αναμέτρηση, είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας».

Μοιραστείτε το: