05/12/2021
ΑΕΛ | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 - 23:33

Κούγιας: «Μάλλον χρειάζεται ψυχίατρο ο Παπαϊωάννου...»

Αντιπαράθεσης συνέχεια ανάμεσα στους μεγαλομετόχους ΑΕΛ και Λαμίας

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Με αφορμή δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Λαμίας προς το πρόσωπό του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αντέδρασε το βράδυ της Πέμπτης (21/10), για να πει μεταξύ άλλων ότι ο Π. Παπαϊωάννου χρειάζεται ψυχίατρο.

Ο ισχυρός άνδρας των Φθιωτών είχε αναφέρει σε δηλώσεις του την Τετάρτη (20/10) στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9: «Τον είχα χάσει τον Αλέξη. Μας έκανε και γελάσαμε πάλι λίγο, ήταν κάτι ευχάριστο. Λέει τα δικά του, αλλά σε κάποια πράγματα κάνει λάθος. Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι εκατομμυριούχος. Ο ίδιος τα λέει αυτά για τον εαυτό του, ότι έχει ακίνητα και σπίτια. Επίσης ο πατέρας μου δεν ήταν τσομπάνης, δούλευε στα μεταλλεία. Παρ' όλα αυτά, ασχολούνταν από αγάπη με την κτηνοτροφία.

Τα μπερδεύει ο Αλέξης και στην τελική μακάρι να είχαν όλοι την ντομπροσύνη και το μυαλό των τσομπάνηδων, που είναι καθαροί και τίμοι άνθρωποι. Εμένα μου έχει λείψει ο φίλος μου και χάρηκα που βγήκε και έκανε δηλώσεις. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Αφού γελάει αυτός, γελάω και εγώ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Να προσέχει να μην τρέχει στο δρόμο».

Και η δήλωση Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα των «βυσσινί»: «Πληροφορήθηκα τώρα το βράδυ κάποιες δηλώσεις του Πανουργιά του οπλαρχηγού. Ο άνθρωπος μάλλον χρειάζεται ψυχίατρο.

Μάλλον κάποιος άλλος πρέπει να του γράφει τις ανακοινώσεις, γιατί τις τελευταίες δύο ημέρες με έχει πάρει πέντε φορές τηλέφωνο, που στο τελευταίο μου μιλούσε σαν να ήταν ο καλύτερος φίλος μου, κάνοντας μου παράπονα για τον Γρηγορίου και την προετοιμασία που έκανε και όταν εγώ του είπα ότι τα ίδια έκανε και σε εμάς κάνοντας προετοιμασία μία εβδομάδα στην Νάουσα γιατί μάλλον δεν γνωρίζει να κάνει προετοιμασία, αυτός μου είπε δεν πειράζει αφού θα τον διώξω και αφού μου είπε ότι ο Συρογιάννης στενοχωρήθηκε γιατί τον είπα χοντρό, με κάλεσε για φαγητό στην Γραβιά όταν ανέβω στο σπίτι μου στον Παρνασσό. Μάλλον θα του έκανε παρατηρήσεις ο Γιαννάκης».

Μοιραστείτε το: