15/07/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 - 17:12

Ενώνουμε τις φωνές μας για να παραιτηθεί η διοίκηση της καταστροφής του Απόλλωνα Σμύρνης

Συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας έξω από τη Ριζούπολη την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 6.30, την ημέρα της λαμπρής επετείου της εξόδου της ομάδας στην Ευρώπη!

Το οργανωμένο σχέδιο της εξαφάνισης του Απόλλωνα Σμύρνης από τον ποδοσφαιρικό χάρτη υλοποιήθηκε μέσα σε 9 μόλις μήνες, καθώς η ομάδα από διεκδικήτρια της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 1, αυτό-υποβιβάσθηκε στις αρχές του Αυγούστου 2023 στη Γ’ Εθνική, για να πέσει στα τοπικά της Αθήνας τον Μάιο του 2024!

Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο έγκλημα κατά της ιστορικής «Ελαφράς Ταξιαρχίας», την οποία διέλυσαν βλακωδώς οι ενθαρρούμενοι από την Εκάλη «ελευθερωτές» μαζί με την ανίκανη – αποτυχημένη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Το a-sports.gr με τη μακρά παράδοση στα θέματα του Απόλλωνα Σμύρνης, έπειτα από τις επίμονες παραινέσεις και παρακλήσεις φίλων της ιστορικής ομάδας ανακοινώνει ότι: Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 6.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί έξω από την κεντρική Θύρα Ε του γηπέδου της Ριζούπολης ειρηνική συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας για την ολοσχερή καταστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σας καλούμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις φωνές μας με τη δυναμική παρουσία μας, ζητώντας ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ -ΟΛΗ- Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ, η οποία έριξε την ομάδα στις αλάνες της Αθήνας, αφού ουδείς από τους παράγοντες είχε την αξιοπρέπεια να το κάνει από μόνος του.

Η επιλογή της Ριζούπολης ως χώρος συγκέντρωσης είναι συμβολικός και παράλληλα η ημερομηνία διόλου τυχαία, καθώς στις 4 Ιουνίου συμπληρώνονται 29 χρόνια από τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών του Απόλλωνα, καθώς μία τέτοια ημέρα το 1995 η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με το νικηφόρο πέρασμα της στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού, εξασφάλιζε για πρώτη & μοναδική φορά τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Περιμένουμε λοιπόν, όσες και όσους διαφωνείτε με το κατάντημα, δεν το αντέχετε, θεωρείτε ότι η ομάδα εξαφανίστηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και πιστεύετε ότι πλέον πρέπει να φύγουν όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την καταστροφή.

Μοιραστείτε το: