29/03/2024
ΛΑΜΙΑ | Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 - 21:24

Ισόπαλες χωρίς γκολ Λαμία και ΑΕΚ Β'

0-0 έληξε η φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Αθανάσιος Διάκος»

Η Λαμία υποδέχθηκε την ΑΕΚ Β' το απόγευμα της Παρασκευής (12/8) σε φιλικό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Να σημειωθει ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αναπληρωματικούς καθώς δίνουν το Σάββατο (13/8) το τελευταίο φιλικό - πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Ιωνικό, πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκα 1.

Η ΑΕΚ Β' άφησε θετικές εντυπώσεις, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική σεζόν και διάταξη με τριάδα στην άμυνα, στοιχείο που δείχνει ότι και η δεύτερη ομάδα θέλει να ακολουθήσει τιο πλάνο με το οποίο θα παρατάσσει την πρώτη ομάδα ο Ματίας Αλμέιδα.

Δυο καλές στιγμές είχε στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι, με τους Χατζηκυριάκο (22') και Γκαρσία (40') να αστοχούν ενώ από πλευράς Λαμίας ο Τρούμπουλος δημιούργησε και σπατάλησε καλή ευκαιρία (36'). Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τις δυο ομάδες να έχουν από μία καλή φάση, πρώτα η Λαμία με τον Προβυδάκη (66') και έπειτα η ΑΕΚ Β' με τον Κορομηλά (86').

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπάμπης, Σλίβκα, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Νούνιεζ, Μαργαρίτης

Αγωνίστηκαν και οι Σαράνοφ, Νταβίντ, Γκοράνοφ, Ντε Βιντσέντι, Ρόμανιτς, Γιακουμάκης, Γκέντζογλου, Μανούσος, Λαμπρόπουλος

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Αγγελόπουλος, Κάτσικας (77' Κορομηλάς) Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Σταμούλής, Ρουκουνάκης (77' Πιτιλάκος) Γερολέμου (90+2' Πάπα) Παρράς (90' Μαντζουρανάκης) Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας (77' Νταμπίζας) Γκολφίνος.

Μοιραστείτε το: