29/03/2024
ΑΕΚ | Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 - 19:41

Με Οφρυδόπουλο η ΑΕΚ Β' μέχρι το 2024

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Νίκο Παναγιωτάρα που αποτελεί παρελθόν

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σήκωσε μανίκια και προσπαθεί να κλείσει σιγά-σιγά όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ευρισκόμενος στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, έγινε γνωστό ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα είναι για τα δυο επόμενα χρόνια ο προπονητής της ΑΕΚ Β', παίρνοντας τη θέση του Νίκου Παναγιωτάρα που δεν συνεχίζει στους «κιτρινόμαυρους».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μοιραστείτε το: