15/07/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 - 19:09

Συγκλονίζει ο Θ. Μαρτίκος για το κατάντημα του Απόλλωνα Σμύρνης (video)

Δείτε τη συνέντευξη του ιστορικού διοικητικού στελέχους των «κυανόλευκων» που επικροτεί τη συλλογή υπογραφών για την παραίτηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και αναρωτιέται «πως κοιμούνται τα βράδια, δεν έχουν φιλότιμο;»

Τη δική του ιστορία στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει γράψει ο Θωμάς Μαρτίκος, ο οποίος πλέον διανύει το 87 έτος της ηλικίας του…

Το ιστορικό στέλεχος του Ερασιτέχνη και της «κυανόλευκης» ΠΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στο a-sports.gr μιλώντας για το κατάντημα της πάλαι ποτέ ισχυρής «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Θ. Μαρτίκος συγκλονίζει όταν με τρεμάμενη φωνή τονίζει πως θα φύγει από τα εγκόσμια με το παράπονο και την πίκρα ότι ο Απόλλωνας θα παίζει στις αλάνες της Αθήνας μετά την πτώση του στα τοπικά!

Επίσης ο Θ. Μαρτίκος μιλά για το έγκλημα να εκδιωχθεί η ομάδα από τη Ριζούπολη την τελευταία χρονιά, που συμμετείχε στη Β’ Εθνική και επικροτεί τη συλλογή υπογραφών για να παραιτηθεί η διοίκηση της καταστροφής του Ερασιτέχνη και αναρωτιέται «πως κοιμούνται τα βράδια, δεν έχουν φιλότιμο;» για τους παράγοντες…

 -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΡΤΙΚΟΥ:

 

Μοιραστείτε το: