16/09/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 - 23:07

Τραγικός ο Παναθηναϊκός, τον λύτρωσε ο Σπόραρ!

Με γκολ του Σλοβένου στο 90'+6 το «τριφύλλι» επιβλήθηκε 1-0 του εξαιρετικού στο ΟΑΚΑ Λεβαδειακού

Ήταν τραγικός, δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά και τελικά γλίτωσε στις καθυστερήσεις! Ο Παναθηναϊκός φλέρταρε με νέα μεγάλη γκέλα στη Σούπερ Λίγκα 1, αλλά αυτή τη φορά πανηγύρισε τρίποντο.

Νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό με την ψυχή στο στόμα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Σκόρερ ο Σπόραρ στο 90'+6 σε μία άρρωστη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος γιούχαρε τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στο φινάλε.

Εξαιρετικός ήταν ο Λεβαδειακός, ο οποίος αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ καλό το κοουτσάρισμα του Νίκου Παπαδόπουλου, που μπλόκαρε εντελώς τον για μία ακόμη φορά αδιάβαστο Ντιέγκο Αλόνσο.

Δοκάρι με το καλημέρα είχε ο Λεβαδειακός με τον Γιαννιώτα μόλις στο 1', ενώ απείλησε ξανά στο 5' με τον Όζμπολτ. Ενδιάμεσα είχε χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 3' ο Γερεμέγεφ στέλνοντας από κοντά την μπάλα έξω.

Σταδιακά ο Παναθηναϊκός πήρε την μπάλα, αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει. Η μοναδική εξαίρεση στο πρώτο ημίχρονο ήταν η φάση του Τσέριν στο 23' μετά την ωραία πάσα του Μαξίμοβιτς. Μοιραία το 0-0 έμεινε έως το ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου ο Σένκεφελντ αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση. Στο 54' ο Γιαννιώτας σκόραρε και το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR για χιλιοστά, αφού ο Όζμπολτ φάνηκε να είναι ελάχιστα πιο μπροστά.

Κάπου εκεί ο Αλόνσο προχώρησε σε αλλαγές. Ο Τετέ έδωσε άλλη πνοή, αλλά το άγχος ήταν τέτοιο που οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν ακόμη και να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή. Την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία την είχαν στο 90' με τον Τετέ. Λίγο μετά Μλαντένοβιτς και Γερεμέγεφ άγγιξαν το 1-0 και τελικά το έκανε ο Σπόραρ στο 90'+6. Ο Σλοβένος πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Τετέ και την τρομερή επέμβαση του Γκροφ με τη βοήθεια του δοκαριού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μαξ (71’ Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (76’ Αράο), Πελίστρι (60’ Σπόραρ), Μπακασέτας (60’ Τζούρισιτς), Μαντσίνι (59’ Τετέ), Γερεμέγεφ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Κάσσος, Τσάπρας, Κ. Παπαδόπουλος, Βήχος, Κωστή (61’ Λαμαράνα), Πλέγας (78’ Ρόμο), Γιαννιώτας (83’ Γιόκε), Μπάλτσι, Πεντρόζο (78’ Μεχία), Οζμπολντ (61’ Συμελίδης).

Μοιραστείτε το: