19/01/2022
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 - 20:12

Ταουσιάνης: «Βγάλαμε πράγματα της ταυτότητάς μας...»

Χαμηλοί τόνοι από τον τεχνικό του Λεβαδειακού, παρά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Μεγάλη νίκη πήρε ο εξαιρετικός Λέβαδειακός στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γιάννης Ταουσιάνης παρέμεινε προσγειωμένος.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Βοιωτών είπε ότι το σημαντικό ήταν πως οι παίκτες του έβγαλαν πράγματα της ταυτότητάς τους και το πλάνο εφαρμόστηκε σε αρκετά σημεία του αγώνα.

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε με αρκετή ένταση και διάθεση από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Είχαμε θέσει ως στόχο να το ζήσουμε το ματς και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε πράγματα της ταυτότητάς μας. Να δούμε πόσο μπορούν να εφαρμοστούν αυτά τα πράγματα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Σε κάποιο βαθμό είδαμε ότι βγαίνουν πράγματα στην ομάδα μας. Υπάρχει αίσθημα ικανοποίησης και απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Υπάρχει και μία πίεση στο γκρουπ των παικτών που έχουμε ότι μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους που έχουμε ως ομάδα. Το κέρδος που εκ προοιμίου θέλαμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ήταν αν η εφαρμογή των πλάνων μας μπορεί να γίνει και σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάποιες στιγμές το δείξαμε. Μπορούσαμε και παραπάνω, αλλά ας μην είμαστε και αχάριστοι γιατί είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο», δήλωσε ο Ταουσιάνης.

Μοιραστείτε το: