22/01/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 - 21:31

Σπανός: «Θα παλέψουμε στον επαναληπτικό...»

Ικανοποιημένος παρά την ήττα στη Λαμία ο προπονητής του Ιωνικού

Eυχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, παρά την ήττα με 2-0 από τη Λαμία, δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός.

Ο τεχνικός του Ιωνικού, μιλώντας στην Cosmote TV, ανέφερε ότι δεν έχει κριθεί η πρόκριση και η ομάδα του θα παλέψει για την ανατροπή στη ρεβάνς.

«Δεν νομίζωότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών, όπως είδατε κι εσείς. Χρησιμοποιήσαμε μια πειραματική ενδεκάδα, με παιδιά χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, παρόλο το 2-0. Έγιναν κάποια λάθη που χρήζουν διόρθωσης, δεν νομίζω όμως ότι η ομάδα έχει μια εικόνα που θα πει κανείς ότι δεν μπορεί να παλέψει τον επαναληπτικό. Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα παλέψουμε κι ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Η χρονική στιγμή ήταν λίγο παράξενη για εμάς. Κοιτάμε λίγο το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Όλα μαζί, νομίζω, ότι συνθέτουν ένα παζλ, το οποίο είναι λίγο παράξενο.

Είμαι ευχαριστημένος. Είναι παιδιά που δεν έχουν ρυθμό. Είναι το πρώτο ή τα πρώτα παιχνίδια που παίζουν. Θέλω να συνεχίσουν να δουλεύουν, να είναι σοβαροί και νομίζω ότι μπροστά τους είναι το μέλλον», δήλωσε ο Σπανός.

Μοιραστείτε το: