02/02/2023
ΑΕΛ | Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 - 20:48

Νέα τετράδα αρχηγών στην ΑΕΛ

Ποιοι θα φορούν το περιβραχιόνιο * Επέκταση συμβολαίου στον Σουλούκο

Αλλαγές στο καρέ των αρχηγών της ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/1) η ΑΕΛ.

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος παραμένει πρώτος «κάπτεν», ο Κώστας Παπαγεωργίου ανέβηκε δεύτερος στην ιεραρχία, ενώ τις θέσεις των Θανάση Παπαγεωργίου και Χάρη Ηλιάδη στην τετράδα πήραν ο Κώστας Πλέγας και ο Μαξίμ Μαξιμένκο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σε εφαρμογή απόφασης της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, η νέα τετράδα των αρχηγών της ομάδας έχει ως εξής:

1. ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

2. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΓΑΣ

4. ΜΑΞΙΜ ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ

Η απόφαση βασίστηκε σε πιστοποιημένα κριτήρια, για τα οποία ενημερώθηκαν τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και οι ποδοσφαιριστές μας.

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική επαγγελματική ομάδα της χώρας, που βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης σε επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και διαφάνειας της λειτουργίας της, η οποία θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του τρέχοντος έτους».

Στο μεταξύ, ο 22χρονος τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος υπέγραψε τη διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει πλέον το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο 22χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, Στέφανος Σουλούκος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και αποδεχόμενος σχετική πρόταση, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσου Βενέτη και του Αθλητικού Διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

Σημειώνεται ότι το αρχικό συμβόλαιο του Λαρισαίου γκολκίπερ έληγε στις 30/06/2023, ενώ πλέον θα παραμείνει στο ρόστερ της αγαπημένης του ΑΕΛ τουλάχιστον ως τις 30/06/2025.

Περιχαρής ο ίδιος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, τους προϊσταμένους του αγωνιστικού τμήματος και τους προπονητές της ομάδας, τη φανέλα της οποίας φοράει από νηπιακή ηλικία, ξεκινώντας την διαδρομή του από τις Ακαδημίες του ερασιτεχνικού σωματείου».

Μοιραστείτε το: