26/03/2023
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 - 20:52

O Άλκης δεν θα ξεχαστεί, αλλά να μην υπάρξει και άλλος Άλκης... (pics)

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη σιωπηρή πορεία στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του δολοφονημένου φιλάθλου του Άρη

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την Τετάρτη (1/2) από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, για να γίνει στη Θεσσαλονίκη σιωπηρή πορεία στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη.

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι έδωσαν το «παρών», στέλνοντας το μήνυμα ότι ο Άλκης -που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 19 του χρόνια- δεν θα ξεχαστεί, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει και ποτέ ξανά άλλος Άλκης, που θα σκοτωθεί για το τίποτα...

Φίλαθλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ βάδισαν μαζί στους δρόμους της πόλης μέχρι τον Λευκό Πύργο, έχοντας και μικρά παιδιά κοντά τους, ενώ ήταν παρόντες και αθλητές άλλων συλλόγων, όπως π.χ. παιδιά από τις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ενώ φίλαθλοι του Παναιτωλικού άπλωσαν το πανό με τον Τίτορμο να κρατάει τον Άλκη στην αγκαλιά του.

Φυσικά, ήταν και παίκτες του Άρη κι ενώ αρχικά το πλήθος άναψε κεριά στο σημείο της δολοφονίας, κρατώντας ενός λεπτού σιγή και φωνάζοντας δυνατά πως «Άλκη ζεις και δεν θα ξεχαστείς...».

Μοιραστείτε το: