17/04/2024
ΑΕΚ | Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 - 16:00

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου (pics)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών * Δημήτρης Μελισσανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Στέλιος Μανωλάς, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος και Νίκος Σαργκάνης μεταξύ άλλων

Το τελευταίο αντίο στον Μίμη Παπαϊωάννου είπε πλήθος κόσμου την Παρασκευή (17/3). Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:00 τέθηκε η σορός του στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 14:00 έγινε η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και στις 16:00 ακολούθησε η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκόπουλου Μοσογαίας.

Με μία σημαία της ΑΕΚ ήταν τυλιγμένο το φέρετρο και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών. Όλα έγιναν σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Κώστας Νεστορίδης και ο Θωμάς Μαύρος ήταν μόνο μερικοί από όσους πήγαν. Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Κοσμάς ήταν τα στελέχη της τωρινής ΑΕΚ που παραβρέθηκαν, όπως και οι Ηλίας Ατματζίδης και Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν και άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ένας εξ αυτών, όπως και ο γενικός διευθυντής Γιώργος Χήνας και ο διευθυντής επικοινωνίας Γιώργος Νικολάου.

Υπήρξαν αρκετοί ακόμη παλαίμαχοι που πήγαν στη Νέα Ιωνία. Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος και Νίκος Σαργκάνης αποχαιρέτησαν επίσης με τον δικό τους τρόπο έναν θρύλο, τον Μίμη Παπαϊωάννου.

Μοιραστείτε το: