05/06/2023
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 - 14:15

Προπόνηση με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός

Απών λόγω γαστρεντερίτιδας ο Πούγγουρας * Μπήκε ο Σάρλια

Όλες οι ομάδες αυτές τις μέρες έχουν κατεβάσει στροφές. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός, στον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει διαχείριση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Έχει αρκετές απουσίες με αποτέλεσμα να έχει διαφοροποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων. Την Παρασκευή (24/3) έγινε προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια fun game και στο τέλος πραγματοποιήθηκαν τελειώματα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Σάρλια.

Απρόοπτο υπήρξε με τον Πούγγουρα, ο οποίος απουσίαζε λόγω γαστρεντερίτιδας. Τη θεραπεία του ακολούθησε ο Κουρμπέλης. Δεν θα πιεστεί ο αρχηγός του «τριφυλλιού». Ακολουθεί το ματς με τον Βόλο και αυτό είναι κάπως βολικό, αφού εκεί θεωρητικά καλύπτεται πιο εύκολα το κενό του. Ο στόχος είναι να προλάβει τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς διεθνείς. Ιωαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Κλάινχαϊσλερ και Μάγκνουσον έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και έτσι οι επιλογές για τον Γιοβάνοβιτς είναι λίγες. Γι' αυτό και φιλικό δεν θα γίνει. Το πλάνο είναι να διεξαχθεί το Σάββατο (25/3) ένα εσωτερικό δίτερμα με την Κ19.

Μοιραστείτε το: