23/06/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 - 18:44

Μαρινάκης σε ΕΠΟ και Μπένετ: «Στη σύσκεψη πρέπει να είναι και οι Άρης, Βόλος»

Ανοιχτή επιστολή από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1, που πέρα από τοπ ευρωπαίους διαιτητές για όλα τα ματς των πλέι οφ ζητά ξένους ρέφερι και για τα σημαντικά ματς των πλέι άουτ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για άλλη μία φορά παρεμβαίνει στα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ… Έτσι εν όψει της σύσκεψης, που έχει ανακοινώσει ο Μπένετ για τη Δευτέρα (27/3) επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 με ανοιχτή του επιστολή την Παρασκευή (24/3) επαναλαμβάνει ότι θα πρέπει σε όλα τα ματς των πλέι οφ να υπάρχουν τοπ ευρωπαίοι διαιτητές, ζητά ξένους ρέφερι και για τα σημαντικά ματς των πλέι άουτ.

Αναλυτικά, ο Β. Μαρινάκης αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Κύριοι, 

Για μια ακόμα φορά προκαλείτε τη φίλαθλη κοινή γνώμη αλλά και το συνεταιρισμό μας.

Στις 20 Μαρτίου καλέσατε τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, σε κοινή σύσκεψη με τον κ. Μπένετ. 

Στην συνέχεια αποκλείσατε την ΠΑΕ Άρης κα την ΠΑΕ Βόλος δείχνοντας ασέβεια προς τα μέλη μας και τον συνεταιρισμό της Super League, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύετε την απόσταση που έχετε από το πραγματικό ποδόσφαιρο αφού αποκλείετε τις συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες όχι μόνον θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στην έκβαση του Πρωταθλήματος, αλλά διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά! 

Πέραν της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας, τονίζουμε και πάλι ότι είναι κοινή απόφαση των ομάδων μας για να διαιτητεύσουν τα πλέι οφ ελίτ ξένοι διαιτητές και τοπ διαιτητές από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα σας επαναλαμβάνουμε ότι απαιτούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή και στα παιχνίδια των πλέι άουτ. Και τα παιχνίδια μεγάλης σημασίας θα πρέπει να τα διαιτητεύουν επίσης ξένοι διαιτητές εγνωσμένης αξίας.

Τέλος, σας καλούμε με αφορμή τη συνάντηση της Δευτέρας, στην οποία προφανέστατα οφείλετε να καλέσετε τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Βόλος, να προετοιμάσετε και να μας παραδώσετε όλα τα στοιχεία για τις μέχρι τώρα προσπάθειες της ΚΕΔ/ΕΠΟ να φέρει στο Πρωτάθλημα μας ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές απο τα μεγάλα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Διαφορετικά απλώς θα επιβεβαιώσετε την ανικανότητα, το δόλο ή το συνδυασμό και των δυο από τους υπευθύνους για τη διαιτησία στο Πρωτάθλημά μας. 

Σας καλούμε για ακόμα μια φορά, να αντιληφθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και να μην επαναληφθούν φαινόμενα που προκαλούν βία και αλλοίωση της διοργάνωσης».

Μοιραστείτε το: