23/06/2024
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 - 23:44

Ατρόμητος: Η συνάντηση κορυφής και το μέλλον του Κόλμαν

Τα βάζουν κάτω στο Περιστέρι με φόντο τη επόμενη ημέρα

Ελάχιστες είναι οι ομάδες που δεν περιμένουν κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ατρόμητος πέτυχε το ελάχιστο, δηλαδή την παραμονή του στην κατηγορία, και τα επόμενα ματς για εκείνον είναι ουσιαστικά αδιάφορα.

Θα προσπαθήσει να πάρει την πρωτιά στα πλέι άουτ και ταυτόχρονα να τεστάρει κάποιους παίκτες. Ωστόσο, βαθμολογικά δεν κυνηγάει κάτι έως το τέλος και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει σταδιακά τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν.

Εντός των ημερών αναμένεται να γίνει μία συνάντηση κορυφής στο Περιστέρι. Εκεί οι διοικούντες και ο Κρις Κόλμαν θα τα βάλουν κάτω με φόντο το αύριο της ομάδας.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης είναι η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Ουαλού τεχνικού. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής του προς το παρόν, αλλά ειλημμένη απόφαση δεν υπάρχει παρά τα όσα ακούγονται.

Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται για κάθε πιθανό ενδεχόμενο, αλλά πρώτα θα μιλήσει με τον Κόλμαν. Θα χρειαστεί να υπάρξει σύμπνοια απόψεων τόσο στο οικονομικό όσο και στον γενικότερο προγραμματισμό, εάν είναι οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Και αυτό δεν θα είναι τόσο απλό.

Μοιραστείτε το: