23/05/2024
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 7 Μαΐου 2024 - 18:14

Θύρα 13 σε Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν πάει άλλο, πούλα και εξαφανίσου»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα κάνουν συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 19 Μαΐου

Στα κάγκελα είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και ο Γιάννης Αλαφούζος συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά. Εναντίον του στράφηκε την Τρίτη του Πάσχα (7/5) η Θύρα 13.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο σε συλλαλητήριο στις 19 Μαΐου στο Πεδίον του Άρεως πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος είναι να εκφραστεί η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του νυν μεγαλομετόχου και να πουλήσει εκείνος τις μετοχές του.

Η ανακοίνωση: «Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε (;) τις μετοχές της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δώδεκα χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να διοικείται με Παναθηναϊκή νοοτροπία και με ένα μέλλον αμφίβολο που φαντάζει ως ίδιο και χειρότερο!

Δώδεκα χρόνια με ένα σωρό προσχήματα και δικαιολογίες, στην αρχή «για υπέρογκα χρέη που παρέλαβα», μετά «δεν έχω άλλα λεφτά να βάλω», μετά για οικονομική καταστροφή λόγω Στραματσόνι, μετά… μετά… Δώδεκα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος!!!

Δώδεκα χρόνια με αφανισμό από το «χάρτη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της διαχρονικά μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Δώδεκα χρόνια όπου ο εχθρός Μαρινάκης έγινε κάποια στιγμή ευκαιριακός σύμμαχος έως και φίλος! Δώδεκα χρόνια χωρίς την παραμικρή πρόοδο στο γηπεδικό πρόβλημα.

Δώδεκα χρόνια όπου όποιος προπονητής χτίζει μία ομάδα αξιώσεων, ξαφνικά απολύεται «νύχτα» με προσωπική «έμπνευση» του Αλαφούζου. Δώδεκα χρόνια με τον απίστευτο αυτόν τύπο που καταφερε να βεβηλώσει μέχρι και την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου μη σεβόμενος τίποτα μπροστά στο βωμό των διασυνδέσεων του.

Δώδεκα χρόνια όπου οι εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέπουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μαραζώνει και να υποφέρει. Δώδεκα χρόνια ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ με υπογραφή Αλαφούζου. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... Ενώνουμε τη φωνή μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, Κυριακή 19 Μαΐου (ανήμερα του ματς με τον γαύρο) και ώρα 15:00».

Μοιραστείτε το: