23/06/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 - 20:36

SL1: Σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 17-18 Αυγούστου

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της φετινής σεζόν

Κλείδωσε η έναρξη της Σούπερ Λίγκας 1 για την επόμενη σεζόν μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/5).

Αφού επικυρώθηκε η φετινή βαθμολογία τα μέλη του συνεταιρισμού εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Μηνά Λυσάνδρου, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει τη επόμενη σεζόν στις 17 και 18 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προβεί σε όλες τις δέουσες θεσμικές και νομικές ενέργειες (επικοινωνία με αρμόδιους φορείς), ώστε η έναρξη για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League αγων. περιόδου 2024-25, να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Αυγούστου.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της Super League, για το νέο αθλητικό νόμο και για τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί Σχέδιο Κανονισμού Γηπέδων Super League 1.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού».

Μοιραστείτε το: