23/06/2024
ΧΑΝΙΑ | Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 - 18:18

Στα Χανιά και τη νέα σεζόν ο Ταουσιάνης

Ο 51χρονος θα παραμείνει στον πάγκο των Κρητικών

Μαζί και την επόμενη σεζόν θα είναι τα Χανιά και ο Γιάννης Ταουσάνης. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και τη Δευτέρα (3/6) βγήκε η σχετική ανακοίνωση.

Εξ αρχής η πρόθεση των Κρητικών ήταν να τον διατηρήσουν στο πόστο του. Ο 51χρονος τεχνικός είχε ενδιαφέρον και από αλλού, αλλά όλα πήραν τον δρόμο τους στην πορεία εφόσον και εκείνος είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη.

Εκτιμώντας το έργο και την προσφορά του καταξιωμένου τεχνικού, η συνεργασία αυτή, που βασίζεται σε ένα κοινό όραμα για την πρόοδο και την επιτυχία της ομάδας μας, θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024-2025).

Στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, με τον Γιάννη Ταουσιάνη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα και κοινή ήταν η επιθυμία να συνεχιστεί με προσήλωση και ακόμα μεγαλύτερο σθένος η προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει την καλή δουλειά και να οδηγήσει τα ΧΑΝΙΑ μας εκεί όπου όλοι ονειρευόμαστε!».

Μοιραστείτε το: