23/06/2024
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 - 19:41

Η Μαρία Γκοντσάρεβα στη θέση του Μάκη Γκαγκάτση

Αυτή είναι η νέα CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ * Το μήνυμά της

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Μετά από 16 χρόνια αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και το κενό του σε μεγάλο βαθμό θα το καλύψει η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Εκείνη αναλαμβάνει τον ρόλο της CEO της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και θα είναι η επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάποιες άλλες αρμοδιότητες του Μάκη Γκαγκάτση θα μοιραστούν σε άλλα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση, νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) αναλαμβάνει η Maria Goncharova.

Η κυρία Goncharova είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνη για τα οικονομικά της εταιρίας από την πρώτη μέρα ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ιβάν Σαββίδη».

Στη συνέχεια έκανε την πρώτη της τοποθέτηση: «Είμαι πολύ συγκινημένη για την μεγάλη υποστήριξη και τα μηνύματα που έλαβα. Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου με υπομονή, δύναμη και επιμονή.

Με την καθοδήγηση σοφής διοίκησης του προέδρου και ιδιοκτήτη κ. Ιβάν Σαββίδη και με την ευλογία του θεού, με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που φτάσαμε τόσο μακριά.

Ζητάω από όλα εκείνα τα μάτια, τα αυτιά, τα πρόσωπα και τις καρδιές που είναι στραμμένα τώρα στον ΠΑΟΚ. Σας παρακαλώ συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε την ομάδα μας. Είναι η πιο στέρεη βάση για τις επόμενες επιτυχίες».

Μοιραστείτε το: