14/06/2025
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 - 15:19

Απόλλων Σμύρνης: Οι παλαίμαχοι κατεβάζουν δικό τους υποψήφιο πρόεδρο και τέσσερις βετεράνους για το Δ.Σ.

Μπόντζος, Ράμμος, Βελέντζας, Αργυρίου ανακοινώθηκε ότι διεκδικούν θέση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη στις επικείμενες εκλογές…

Να μετρήσουν δυνάμεις -προφανώς- θέλουν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης στις εκλογές του Ερασιτέχνη, που διεξάγονται στις 18 Ιουνίου 2025… Έτσι ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (13/6/2025) το πρωί γνωστοποίησε πως κατεβάζει δικό του υποψήφιο πρόεδρο, τον Αργύρη Αργυρόπουλο (είχε ενδιαφερθεί για τα του Γ.Σ. πριν ένα χρόνο δίνοντας συνέντευξη Τύπου) και τέσσερις βετεράνους για μέλη της νέας διοίκησης. Ο λόγος για τον επί δεκετία βασικό παίκτη της ομάδας και πολλά χρόνια αρχηγό Πέτρο Μπόντζο, τον σημαντικό αλλά άτυχο με τραυματισμούς Ηλία Ράμμο, τον Λευτέρη Βελέντζα -σύγχρονη σημαία του Απόλλωνα και χρυσό σκόρερ του αγώνα στη Λιβαδειά που εξασφάλισε τη μία και μοναδική ευρωπαϊκή συμετοχή των«Ελαφράς Ταξιαρχίας» στα Κύπελλα Ευρώπης- και τον Κώστα Αργυρίου (ο τελευταίος έπαιξε στις υποδομές τις ομάδες).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:   

«Εκλογές Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης – Η Δυναμική Παρουσία του Συνδέσμου Παλαιμάχων

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης. Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι τα δρώμενα του συλλόγου εισέρχονται πλέον σε νέα τροχιά συμμετοχής και ευθύνης.

Για τη θέση του Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου υποψήφιος είναι ο Αργύρης Αργυρόπουλος, που με ήθος και προσφορά εκφράζει τη φωνή του Συνδέσμου μας. 

Η υποψηφιότητά και η συμμετοχή του Συνδέσμου με δικό του υποψήφιο για την κορυφαία θέση του συλλόγου, στέλνει μήνυμα αλλαγής και διεκδίκησης: ο Σύνδεσμος δεν παρακολουθεί απλώς, αλλά διεκδικεί ρόλο και λόγο για το μέλλον του Απόλλωνα.

Για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποψήφιοι είναι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές:

• Πέτρος Μπόντζος

• Ηλίας Ράμμος

• Λευτέρης Βελέντζας

• Κώστας Αργυρίου

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιος είναι ο Πέτρος Τσιγκούλης, ενώ για την Εφορευτική Επιτροπή.

Για την Εφορευτική Επιτροπή υποψήφιος είναι ο Γιάννης Λέλος, ένα ακόμα μέλος μας που με την παρουσία του διασφαλίζει τη διαφάνεια και την ομαλότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Επίσης ο βετεράνος μας Γιώργος Αθανασιάδης θα προταθεί στο νέο Δ.Σ. ως εκπρόσωπος του συλλόγου μας στην ΕΠΣΑ λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του στα δρώμενα.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων με αυτές τις υποψηφιότητες δηλώνει έτοιμος να υπηρετήσει το μεγαλείο του Απόλλωνα Σμύρνης και να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στη διατήρηση και ενίσχυση των αξιών του συλλόγου.

Η συμμετοχή όλων των μελών στις εκλογές είναι ευθύνη και τιμή. Ο Απόλλων μας χρειάζεται όλους!». 

Μοιραστείτε το: