Χωρίς κόσμο κόντρα στον Νέστο οι Βολιώτες για ρίψεις μπουκαλιών στο ματς με τον Ηρακλή
Με τιμωρία μίας αγωνιστικής της έδρας της τιμωρήθηκε την Πέμπτη (15/1) η Νίκη Βόλου όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ.
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλλε ποινή κεκλεισμένων των θυρών στους Βολιώτες εξαιτίας ρίψεις πέντε μπουκαλιών στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, ένα εκ των οποίων τραυμάτισε τον φροντιστή του «Γηραιού».
Έτσι, και επειδή η ποινή είναι άμεσα εκτελεστέα, η Νίκη Βόλου θα την εκτίσει στο σαββατιάτικο (17/1, 15:00) παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης για τη 17η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Αναλυτικά:
«Από τη ΔΕΑΒ ανακοινώνεται ότι αφού έλαβε υπόψη
α) την Αναφορά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας,
β) τις Εκθέσεις των Παρατηρητών της διοργανώτριας αρχής και της ΔΕΑΒ,
από τα οποία προκύπτει ότι κατά την διάρκεια και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, στις 10/01/2026, στο Γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς", Νέας Ιωνίας Βόλου, για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2025-2026, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έριξαν σε δύο χρονικά σημεία. από την κερκίδα προς τον αγωνιστικό χώρο συνολικά πέντε (5) πλαστικά μπουκάλια έμφορτα ύδατος, ένα εκ των οποίων πέτυχε στο κεφάλι τον φροντιστή της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του,
επέβαλε, στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη εθνική διοργάνωση ποδοσφαίρου αυτή συμμετέχει.
Εφαρμογή άρθρου 1Α του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τα άρθρα 10 του ν. 5085/2024 και 105 του ν. 5224/2025».

